Uslovi dostave

Dostava naručenih proizvoda je moguća na sledeća dva načina:

1. Kurirskom službom – BEX

Ova preduzeće specijalizovana su za brzu i tačnu dostavu paketa uz pristupačne cene. Prilikom kupovine u našoj internet prodavnici svaki kupac se registruje. Podaci koje ste dali prilikom registracije snimiće se u našu bazu podataka. Ove podatke čuvamo u našem sistemu, kao Vaše privatne podatke. Ovi podaci nisu pristupni posetiocima našeg sajta. Ovim putem naglašavamo, da se Vaši podaci koriste iskjučivo za fakturisanje proizvoda koje ste Vi naručili, i za potrebe kućne dostave.

Zato bi Vas zamolili, da pri registraciji sa posebnom pažnjom ispunite registracioni list. Za registraciju potrebni su Vaši lični podaci (ime i prezime, e-mail adresa, puna adresa stanovanja, broj telefona itd ). U slučaju da se Vaša adresa stanovanja i adresa za isporuku naručenog artikla razlikuje, molimo da ispunite odgovarajuće dodatne listove.

Vaša e-mail adresa služi da Vas obavestimo da smo primili Vašu narudžbinu, i da znate kada je isporuka pokrenuta. Telefonski broj se često koristi kod isporuke proizvoda. Pre isporuke osoblje koje će Vam isporučiti naručen proizvod može da Vas nazove da se definiše kada Vam odgovara isporuka, ako niste kod kuće gde da se isporuči Vaš paket itd.

Cena isporuke zavisi od vrednosti i težine naručenog proizvoda. Ako kupujete u našoj internet prodavnici preko 6000 dinara, dobijate besplatnu dostavu naručenog proizvoda na teritoriji Republike Srbije(bez Kosova i Metohije)na Vašu željenu adresu. U slučaju da Vaš naručeni paket košta manje od 6000 dinara, dostava se naplaćuje prema težini paketa. Težinu Vašeg paketa automatski računa naša prodavnica, tako da Vi uvek znate aktuelnu cenu dostave. Računanje težine paketa počinje sa osnovnom težinom do 5 kg.

2. Isporuka po dogovoru

U slučaju specijalnih, velikih porudžbina moguć je i poseban dogovor o isporuci. Isporuka je moguća našim vozilom ili direktnim preuzimanjem pošiljki na našoj adresi. U slučaju da se preuzimanje naručene robe vrši po dogovoru obavezno je predhodno usaglašavanje preko telefona.

To Top